Classes particulars a domicili o acadèmies de reforç?

Classes particulars a domicili o acadèmies de reforç?

Què diferencia les classes de reforç de CEEdukat de les classes particulars a domicili?

formulari en castellà

Tot i que les classes particulars a domicili són populars, anar a una acadèmia a fer classes de reforç té algunes avantatges que no poden oferir les particulars a domicili.

És per això, que volem exposar les característiques principals de les classes de reforç de CEEdukat:

 • A CEEdukat fa onze anys que ajudem als estudiants de primària, ESO i batxillerat i a gent adulta a comprendre i superar els reptes d’estudi de l’ensenyament actual.

  Som especialistes en reforç escolar!
 • Ambient d’estudi sense distraccions per a l’estudiant L’experiència ens ha ensenyat que, en les classes particulars a domicili, l’estudiant té moltes distraccions i no es concentra en l’estudi. L’aula de CEEdukat, en canvi, és un ambient d’estudi que permet la concentració de l’estudiant sense distraccions.
 • Les classes de reforç de CEEdukat són en grups reduïts i s’atén a cada estudiant de forma individual i personalitzada.

  A més, respectem les disposicions legals i mesures de seguretat vigents.
 • Horaris amplis i flexibles:

  Obrim els matins, les tardes i dissabtes al matí perquè pugueu triar l’horari més adequat. També obrim per Nadal i Setmana Santa.
 • Recuperació de classes:

  Si un dia no podeu venir a classe de reforç, podeu recuperar-la el dia del mes que us vagi més bé i no haureu de perdre mai hores.
 • Preus ajustats:

  Tenim paquets mensuals d’hores de reforç amb tarifes ajustades i variables perquè pugueu estudiar i planificar-vos l’estudi al vostre ritme.

  Els preus de CEEdukat solen ser més ajustats que els de les classes particulars a domicili perquè no hem cobrar el desplaçament i els professors poden atendre més estudiants per hora.
 • Classes presencials i en línia:

  Les restriccions imposades a les acadèmies a causa de la pandèmia del COVID-19 ens han fet desenvolupar mètodes d’ensenyament en línia de la mateixa qualitat i eficiència que les classes presencials. No notaríeu la diferència entre un mètode d’ensenyament i l’altre.

A CEEdukat sentim passió per l’ensenyament!

Demaneu-nos més informació enviant aquest formulari:

Formulari de contacte
Serveis
Obligatori
Obligatori

Quant a l'autor

ceedukat administrator