Què fem

que fem CEEdukat
Classes de Reforç escolar i tècniques d’estudi 

formulari en castellà

Centre d’Estudis Edukat ofereix classes de reforç, repàs escolar i tècniques d’estudi a Barcelona (Hospitalet de Llobregat) per a totes les assignatures de Primària (segon cicle), ESO, Batxillerat i Universitat (àlgebra lineal i càlcul infinitesimal -consultar en cas d’altres matèries).

L’objectiu del centre és preparar els estudiants perquè puguin aprovar entenent completament cada assignatura.

Per fer això, disposem de professorat experimentat que supervisa individualment el progrés de l’estudiant i un mètode d’ensenyament especialitzat que ho fa possible.

A Centre d’Estudis Edukat també et preparem per a les Proves d’Accés (GESO, CFGM, CFGS, PAU/ Selectivitat).

Tot i que la nostra especialitat són les ciències (matemàtiques, física, química i tecnologia), també et podem ajudar a estudiar la resta de matèries.

Cada professor de l’aula atén personalment i de forma individual a quatre o cinc alumnes com a màxim per tal que puguis obtenir la millor comprensió dels estudis.

«El proceso de aprendizaje no es sólo apilar información sobre más información. Es alcanzar una nueva comprensión y mejores formas de hacer algo. De hecho, los que progresan en la vida nunca dejan de estudiar y aprender. – L. Ronald Hubbard, Aprender cómo aprender.»

Dificultats d’aprenentatge i Tècniques d’Estudi

Si no pots estudiar, és perquè ningú no te n’ha ensenyat prou bé!

El nostre mètode per a estudiar elimina les dificultats d’aprenentatge, fa que l’estudiant obtingui una comprensió plena de qualsevol material i augmenta la seva capacitat per estudiar.

A Centre d’Estudis Edukat engeguem la teva intel·ligència!

«Muchas personas piensan que estudian para aprobar un examen. Pero estudiar no se trata de eso. Tú no estudias para pasar. Estudias para usar lo que has aprendido. – L. Ronald Hubbard, Aprender cómo Aprender.»

Classes Online

Les classes online de CEEdukat són especialment pràctiques per als estudiants de les Proves d’Accés o bé per a persones adultes que tornen a estudiar.

Educació Eficaç: Consultoria i solucions Educatives Efectives

logotip Educació Eficaç

Educació eficaç és un servei de CEEdukat que s’ha creat amb l’objectiu d’aportar solucions efectives a l’educació dels nostres fills i per a oferir un sistema d’aprenentatge eficaç per a tothom que hi estigui interessat, sia particulars, empreses o entitats de qualsevol mena que vulgui conèixer i usar les eines educatives de què disposem.

Contacteu-nos si voleu més informació de les activitats que organitzem.


Es fa un reconegut agraïment a la L.Ronald Hubbard Library pel seu permís per a reproduir una selecció dels treballs de L.Ronald Hubbard amb drets d’autor.

CEEdukat Online! Primària - ESO - Batxillerat - Provés d'accés

A CEEdukat ara també fem classes online amb la mateixa qualitat i professionalitat que les presencials. També obrim els mesos de juliol i agost.