Què fem

que fem CEEdukat
Classes de Reforç escolar i tècniques d’estudi

formulari en castellà

Centre d’Estudis Edukat ofereix classes de reforç, repàs escolar i tècniques d’estudi a Barcelona (Hospitalet de Llobregat) per a totes les assignatures de Primària (segon cicle), ESO, Batxillerat, FPro (consultar) i Universitat (àlgebra lineal i càlcul infinitesimal -consultar en cas d’altres matèries).

L’objectiu del centre és preparar els estudiants perquè puguin aprovar entenent completament cada assignatura.

Per fer això, disposem de professorat experimentat que supervisa individualment el progrés de l’estudiant.

A Centre d’Estudis Edukat també et preparem per a les Proves d’Accés (GESO, CFGM, CFGS, PAU/ Selectivitat).

Tot i que la nostra especialitat són les ciències (matemàtiques, física, química i tecnologia), també et podem ajudar a estudiar la resta de matèries.

Cada professor de l’aula atén personalment i de forma individual a quatre o cinc alumnes com a màxim per tal que puguis obtenir la millor comprensió dels estudis.

Anglès

Posa’t al dia d’anglès

Posa’t al dia d’anglès és un programa desenvolupat pels professors de CEEdukat (L’Hospitalet de Llobregat) de classes de repàs i reforç d’anglès. S’ha pensat pels alumnes del cicle superior de primària i de l’ESO que tenen dificultats per a seguir les classes d’anglès del col·legi o institut, però també poden fer-lo persones adultes.

Classes Online

També tenim un servei de tutories i consultes online perquè puguis fer les classes a distància si no t’és possible assistir a les classes presencials.

Les classes online de CEEdukat són especialment pràctiques per als estudiants de les Proves d’Accés o bé per a persones adultes que tornen a estudiar.

Demaneu més informació enviant aquest formulari:

Formulari de contacte
Serveis
Obligatori
Obligatori