Intensius d’anglès a L’Hospitalet de Llobregat

Posa’t al dia d’anglès (reforç)

classes online_cas

Posa’t al dia amb l’anglès és un programa desenvolupat pels professors de CEEdukat (L’Hospitalet de Llobregat) de classes de repàs i reforç d’anglès. S’ha pensat pels alumnes del cicle superior de primària, de l’ESO i de Batxillerat que tenen dificultats per a seguir les classes d’anglès del col·legi o institut.

Són classes personalitzades per a cada alumne que fan èmfasi en la gramàtica, la comprensió lectora i l’escriptura de l´anglès. Les classes són sobretot pràctiques, amb molts exercicis adaptats a cada alumne. També ajudem als estudiants a fer els deures del «col.le».

Alguns dels temes que inclou el temari són: el nom, els adjectius, els pronoms, els adverbis, les preposicions, els verbs “to be” i “to have”, els verbs irregulars i modals, els temps verbals, la passiva, les expressions de futur i condicionals i la subordinació.

Posa´t al dia amb l’anglès (estiu)

CEEdukat també fem classes intensivesde repàs i reforç d’anglès a l’estiu durant el mes de juliol, tant per a l’ESO com per a Batxillerat. Les classes segueixen el temari de l’ESO i Batxillerat i repassen la gramàtica bàsica i avançada.

Vine a CEEdukat i deixar de tenir dificultats amb l’anglès!

Demaneu més informació enviant aquest formulari:

Formulari de contacte
Serveis
Obligatori
Obligatori