Qui som

imatge qui som CEEdukat
formulari en castellà

A Centre d’Estudis Edukat sentim passió per l’ensenyament. Considerem que la implicació i el compromís de cada professor amb cada alumne i de cada alumne amb els seus estudis és imprescindible perquè l’estudiant obtingui resultats òptims.

El professorat és adult i experimentat i usa tècniques d’estudi funcionals per ensenyar als seus alumnes.

Tot això, fa que la majoria dels estudiants del nostre centre se sentin molt satisfets a causa de la millora evident del seu rendiment escolar. 

A CEEdukat treballem per millorar el rendiment escolar dels nostres alumnes amb classes de repàs i reforç escolar per tal que els estudiants puguin superar les dificultats d’aprenentatge que troben quan estudien. També ensenyem tècniques d’estudi efectives perquè aprenguin a estudiar comprenent la informació que llegeixen.

Trobeu més informació dels nostres serveis aquí.

El meu perfil

Formació

Vaig estudiar Enginyeria Industrial (especialitat Química).

el meu perfil CEEdukat

Soc Tècnic Superior de Riscos Laborals amb els tres especialitats (seguretat, higiene i ergonomia i riscos psicosocials).

He realitzat el Curs Avançat d’Instal·lacions Fotovoltaiques en Edificis.

Tinc el Certificat de Qualificació Individual per a Instal·lacions de Baixa Tensió (REBT).

Sóc bilingüe català/ castellà, parlo i escric amb fluïdesa anglès i tinc un nivell mitjà de francès.


Currículum Laboral

He treballat com a Tècnic de Prevenció de Riscos Laborals, com a Enginyer Químic responsable del manteniment de la química d’aeronaus i també com a comercial de formació informàtica.

He fet classes particulars a domicili durant set anys i sóc el director i tutor en cap d’aquesta acadèmia de reforç escolar, impartint classes particulars en grups reduïts a estudiants de Primària, ESO, Batxillerat, Proves d’accés i algunes assignatures universitàries.

Encara que tinc una inclinació natural per l’educació, m’apassionen també la informàtica i la tecnologia en general.

Demaneu més informació enviant aquest formulari:

Formulari de contacte
Serveis
Obligatori
Obligatori