Classes online a L’Hospitalet de Llobregat

classes online_cas

A CEEdukat també tenim un servei de tutories i consultes online perquè puguis fer les classes a distància si no t’és possible assistir a les classes presencials. Les classes online són especialment pràctiques per als estudiants de les Proves d’Accés o bé per a persones adultes que tornen a estudiar. (CEEdukat, Hospitalet de Llobregat, Barcelona).

Reforç escolar i Proves d’accés Online

Tot i que estan pensades per a tots els nivells i cursos, les classes online són especialment pràctiques per als estudiants de les Proves d’Accés (Selectivitat, CGFM, CGFS I PAU).

classes online hospitalet llobregat


Cada professor de l’aula atén personalment i de forma individual a quatre alumnes com a màxim per tal que puguis obtenir la millor comprensió del què estiguis estudiant.

Essent les classes individualitzades, pots començar el curs quan vulguis; tu també decideixes l’horari i la quantitat d’hores mensuals que vols fer. I no perdràs mai cap classe.

Les franges disponibles són, de dilluns a divendres, de 10 a 13h.

Com es fan les classes online

Per fer les classes només necessites una línia d’internet, un ordinador amb càmera web i un micròfon.

Però si només tens alguns dubtes de tant en tant , o bé t’agradaria que només t’ajudéssim a fer els deures, també tenim disponibles paquets de consultes i sempre seràs a temps de fer una classe si et sembla necessària. Les consultes es faran mitjançant el correu electrònic.

Al bloc Eines de l’estudiant trobareu un ajut addicional a les classes online. Des de primària fins a batxillerat, trobareu moltes pàgines de teoria i exercicis resolts que us poden ajudar en els vostres estudis.

Si vols ver classes online, envia’ns les teves dades de contacte amb els dies i hores preferits mitjançant el formulari de contacte, per Telegram (601 285 598) o per correu electrònic (centre.estudis.edukat@ceedukat.es).

Demaneu més informació enviant aquest formulari:

Formulari de contacte
Serveis
Obligatori
Obligatori