Repàs d’anglès a L’Hospitalet de Llobregat

Posa’t al dia amb l’anglès (reforç)

classes online_cas

Posa’t al dia amb l’anglès és un programa desenvolupat pels professors de CEEdukat (L’Hospitalet de Llobregat) de classes de repàs i reforç d’anglès. S’ha pensat pels alumnes del cicle superior de primària i de l’ESO que tenen dificultats per a seguir les classes d’anglès del col·legi o institut, però també poden fer-lo persones adultes al matí.

Són classes personalitzades per a cada alumne que fan èmfasi en la gramàtica, la comprensió lectora i l’escriptura de l´anglès. Les classes són sobretot pràctiques, amb molts exercicis adaptats a cada alumne. També ajudem als estudiants a fer els deures del «col.le».

Alguns dels temes que inclou el temari són: el nom, els adjectius, els pronoms, els adverbis, les preposicions, els verbs «to be» i «to have», els verbs irregulars i modals, els temps verbals, la passiva, les expressions de futur i condicionals i la subordinació.

Posa’t al dia amb l’anglès (dissabtes)

Si t’agradaria fer classes de repàs i reforç d’anglès però no tens temps de venir entre setmana, ara també fem classes d’anglès els dissabtes al matí.

Sabem que fa una mica de mandra venir els dissabtes al matí. Per aquesta raó hem fet tarifes més econòmiques. Si vens els dissabtes al matí, t’estalviaràs calerons.

També pot venir qualsevol adult que vulgui reforçar o bé aprendre l’anglès.

Hores setmanalsPreu
Una hora30€/ mes
Dues hores52€/ mes
Tres hores72€/ mes

L’horari de les classes és els dissabtes de 10:00 a 13:00h. No és permesa la recuperació d’hores.

Posa´t al dia amb l’anglès (estiu)

CEEdukat també fem classes intensivesde repàs i reforç d’anglès a l’estiu durant el mes de juliol, tant per a l’ESO com per a Batxillerat. Les classes segueixen el temari de l’ESO i Batxillerat i repassen la gramàtica bàsica i avançada.

Vine a CEEdukat i deixar de tenir dificultats amb l’anglès!

Demaneu més informació enviant aquest formulari:

Formulari de contacte
Serveis
Obligatori
Obligatori